over ons
   Deze webshop wordt afgehandeld door Seddes Automotive.
            
Seddes Automotive    
Postbus 52
6130 AB Sittard (NL)
kvk
btw
 
  :
  :
 
  57392781   
  NL852560722B01   
 
Seddes Automotive is op dit moment één van de snelst groeiende en meest toonaangevende internetbedrijven op automotive gebied in Nederland. Seddes Automotive bestaat uit diverse professionele webshops waarmee het bedrijf al meer dan 10 jaar autoaccessoires levert in Nederland en daarbuiten.

Innovatief ondernemerschap, solide automatisering en passie voor de automotive industrie staan aan de basis van het succes van Seddes Automotive. Uniek aan het bedrijf is dat de volledige IT, logistiek en klantenservice in huis zijn ontwikkeld. Daarnaast onderscheidt het bedrijf zich van andere webshops door haar betrouwbaarheid, service en snelheid.

De webshops van Seddes Automotive beschikken over het meest actuele en complete aanbod op het gebied van onder meer comfort, veiligheid, design, styling, techniek, tuning, audio, telefonie en navigatie. Alle webshops beschikken over betalingsmogelijkheden iDEAL (ABN, Rabobank, ING, SNS, Knab, ASN, Regiobank, Triodos & Van Lanschot), PayPal en creditcard (Visa en Mastercard), zodat zowel nationale maar ook internationale klanten eenvoudig en veilig bij ons kunnen bestellen en betalen.