retourneren & garantie
   Ook na aankoop zullen wij ervoor zorgen dat u een tevreden klant blijft.
Niet goed? geld terug!
Heeft u per ongeluk het verkeerde product of model besteld, of is het helaas toch anders dan u had gedacht? Geen probleem, dan kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangt aanmelden voor retour door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.

Vervolgens sturen wij u de procedure om de producten aan ons te retourneren. Verzendkosten voor een dergelijke retourzending zijn voor rekening van de klant.

Elk product dat als retour wordt aangemeld, dient compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking te zijn. Producten of verpakkingen die gebruikt of beschadigd zijn, komen niet voor retourneren in aanmerking.

Product of verpakking beschadigd ontvangen?
Heeft u een pakket ontvangen waarvan de verpakking beschadigd is? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst), alvorens het pakket verder uit te pakken. U kunt dit doen door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.

Blijkt een product na uitpakken beschadigd (ondanks dat de verpakking niet beschadigd was)? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst), alvorens het product te gebruiken. U kunt dit doen door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.

Product defect geraakt?
Mocht uw product onverhoopt defect raken? Dat is erg jammer, maar uiteraard willen we u ondersteunen om dit te verhelpen en te bekijken of het wellicht onder de fabrieksgarantie valt. Stel ons op de hoogte van het defect door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.