servicedesk
   Hier vindt u allerlei informatie over de diensten van deze webshop.
       Heeft u naar aanleiding van onderstaande informatie nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!
   betalen
   Betaal uw bestelling eenvoudig en veilig via een van onderstaande betalingsmogelijkheden.
   
Bij het afrekenen van een bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank (ABN, Rabobank, ING, SNS, Knab, ASN, Regiobank, Triodos & Van Lanschot).

Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem. Uw order wordt direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond.
   
Indien u een PayPal rekening heeft, kunt u bij ons ook betalen via PayPal. Betalen met PayPal is snel, eenvoudig en veilig. Met PayPal kunt u overal ter wereld betalen, zelfs zonder dat u daarvoor een pas of code nodig heeft. Het enige dat u nodig heeft zijn uw accountgegevens van PayPal. Helaas zijn er wel extra kosten verbonden aan de betaling middels PayPal. Uw order wordt direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond.

U kunt uw bestelling ook afrekenen via creditcard (Visa en Mastercard). Betalen met creditcard is snel, eenvoudig en veilig. Bij veel creditcard maatschappijen is uw aankoop tevens verzekerd (dit is uiteraard afhankelijk van uw creditcard maatschappij). Helaas zijn er wel extra kosten verbonden aan de betaling middels creditcard. Uw order wordt direct in behandeling genomen nadat de betaling is afgerond.
   
Betaalt u liever niet online, dan kunt u ook zelf een overboeking doen via uw bank binnen 14 dagen na bestelling. Vermeld het nummer van uw bestelling als kenmerk bij uw betaling. Uw order wordt in behandeling genomen nadat de betaling is bijgeschreven.

rekeninghouder   
adres   
IBAN
BIC
:    
:    
:    
:    
Seddes Automotive
Postbus 52, 6130AB Sittard (NL)
NL 44 ABNA 0547808917
ABNANL2A
   verzenden
   Alle bestellingen kunnen direct af fabriek verzonden worden met PostNL.
   
Tijdens het bestelproces heeft u de keuze om uw bestelling direct af fabriek naar u te laten verzenden met PostNL aangetekende pakketpost, incl. tracktrace en handtekening voor ontvangst.

verzendkosten binnen Nederland   :     6,95
verzendkosten buiten Nederland :   €14,65
   afhaalbalies
   Haal uw producten na bestelling zelf af bij uw lokale RENAULT dealer (in heel Nederland).
Het is ook mogelijk om uw producten na bestelling af te halen bij uw lokale RENAULT dealer (geen aanvullende verzend- of behandelkosten).

openingstijden      :     maandag t/m vrijdag, tussen 09.00u - 17.00u; op afspraak
De afhaalbalie neemt contact met u op om een afhaalafspraak te maken, zodra de producten binnen zijn.
LET OP
De afhaalbalies zijn niet ingericht als winkel of showroom t.b.v. de webshop. Webshop bestellingen kunnen alleen na bestelling worden afgehaald zodra deze binnen zijn bij de betreffende afhaalbalie; voor de afhaalbalies gelden dezelfde levertijden als bij directe verzending. Het is niet mogelijk webshop bestellingen te plaatsen of contant te betalen bij de afhaalbalies; betalingen kunnen alleen vooraf voldaan worden via iDEAL, PayPal en creditcard of per bank (overschrijving).
   retourneren & garantie
   Ook na aankoop zullen wij ervoor zorgen dat u een tevreden klant blijft.
Niet goed? geld terug!
Heeft u per ongeluk het verkeerde product of model besteld, of is het helaas toch anders dan u had gedacht? Geen probleem, dan kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangt aanmelden voor retour door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.

Vervolgens sturen wij u de procedure om de producten aan ons te retourneren. Verzendkosten voor een dergelijke retourzending zijn voor rekening van de klant.

Elk product dat als retour wordt aangemeld, dient compleet, ongebruikt en in de oorspronkelijke verpakking te zijn. Producten of verpakkingen die gebruikt of beschadigd zijn, komen niet voor retourneren in aanmerking.

Product of verpakking beschadigd ontvangen?
Heeft u een pakket ontvangen waarvan de verpakking beschadigd is? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst), alvorens het pakket verder uit te pakken. U kunt dit doen door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.

Blijkt een product na uitpakken beschadigd (ondanks dat de verpakking niet beschadigd was)? Neem dan direct contact met ons op (binnen 48 uur na ontvangst), alvorens het product te gebruiken. U kunt dit doen door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.

Product defect geraakt?
Mocht uw product onverhoopt defect raken? Dat is erg jammer, maar uiteraard willen we u ondersteunen om dit te verhelpen en te bekijken of het wellicht onder de fabrieksgarantie valt. Stel ons op de hoogte van het defect door een reply te sturen op uw bestelbon, of stuur uw gegevens door via het contactformulier.
   algemene voorwaarden
   De algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze leveringen en diensten.
Thuiswinkel organisatie
Seddes Automotive heeft de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie als basis gebruikt voor de totstandkoming van haar eigen Algemene Voorwaarden. Op specifieke onderdelen zijn de voorwaarden aangepast zodat ze beter passen bij de bedrijfsvoering van Seddes Automotive. De Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coordinatiegroep Zelfreguleringsoverleg (CZ) van de Sociaal-Economische Raad.

Assortiment en voorraad
Ons assortiment en voorraad is met onze grootste zorg samengesteld. Ondanks dat zijn alle prijzen onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk- en zetfouten zijn wij niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren.

Afbeeldingen en specificaties in het aanbod zijn indicatie en kunnen geen aanleiding geven to schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst. Afbeeldingen bij producten zijn een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten. Wij kunnen niet garanderen dat de weergegeven kleuren exact overeenkomen met de echte kleuren van de producten.

Toepasbaarheid
De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen en diensten van Seddes Automotive. Afwijkende overeenkomsten moeten uitdrukkelijk schriftelijk zijn bevestigd door Seddes Autotmotive. Door uw bestelling geeft u te kennen dan u akkoord gaat met de leverings- en betaalvoorwaarden. Seddes Automotive heeft het recht haar leverings- en/of betaalvoorwaarden na het verstrijken van de looptijd te wijzigen.

Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te downloaden (PDF)

Adobe Acrobat Reader?
Om een PDF document te kunnen lezen, dient u over Adobe Acrobat Reader te beschikken. Beschikt u niet over Adobe Acrobat Reader, dan kunt u dat hier downloaden.

Mochten de Algemene Voorwaarden voor u niet toegankelijk zijn, neem dan contact met ons op.